AKTIV Árpa Formula

"Az árpa a legkiválóbb forrása azon tápanyagoknak, melyekre testünknek a növekedéshez, a helyreállításhoz, és a jó működéshez szüksége van."

AKTIV Árpa

Áll a japán Hagiwara Egészségkutató Intézet tanulmányában, melyet egy 150 különböző növényen végzett, több mint 13 évig tartó kutatás nyomán adtak ki.

Az árpa rendkívüli tápanyaggazdagságát az emberiség több ezer éve ismeri.

 1. A római korban az erő és az egészség megtestesítőit, a gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul Árpaevőknek nevezték, mivel fő táplálékuk a különféle módokon elkészített árpa volt.
 2. Pakisztánban a szív gyógyszerének tekintették, mivel azt tapasztalták, hogy az infarktus kockázatát és a koleszterint jelentősen csökkenti.
 3. Az amerikai fitnesz guruk az árpát a legegészségesebb szénhidrát forrásnak jelölik meg. Nyomelem tartalma a gabona félék között kiemelkedő.
 4. Az a tény, hogy már több mint 2000 évvel ezelőtt az anyatejet árpafőzettel pótolták, tovább fokozta érdeklődésünket az árpa iránt.

Az AKTIV Árpa Formula megalkotásához a japán gyógyszerkutató Yosihide Hagiwara által mindent adó tápláléknak nevezett árpacsírát, és az anyatejet helyettesítő árpafőzetet találtuk a legalkalmasabbnak.

Az AKTIV Árpa Formula testhőmérsékleten szárított, különböző nedvesség, hőmérséklet és nyomás változtatásával előcsíráztatott bio árpa őrleményből készül. A csírázás során a víz aktiválja a magban lévő enzimeket, vitamintartalma megemelkedik az ásványi anyagok pedig jól felszívódó szerves kötésbe kerülnek.

A termék másik fő alkotórésze a szuperaktivált árpafőzet, mely energiaigényes hosszú folyamat végterméke. Az aktiválási eljárás hatására a termék energiatartalma 400%-al nő, tápértéke többszörösére emelkedik, és a csírázás során elhasználódott anyagok pótlódnak. Az árpában lévő alkotóelemek olyan szintű lebomláson mennek keresztül, hogy a tápanyagok egy része az emésztés szükségessége nélkül a véráramba kerülhet.

Tartalmaz szójafehérjét, amely tovább csökkenti a termék amúgy is alacsony glikémiás indexét, így hozzájárul a vércukor stabilizálásához, és pótolja az egészségtelen ételek fogyasztása miatt beinduló glikolizáció által tönkretett fehérjéket. A benne lévő GMO-mentes, 90%-os szójafehérje a szója minden káros hatásától mentes, nem tartalmaz emésztés gátló enzimeket és fitoösztrogéneket, mint más szójakészítmények.

Az AKTIV Árpa Formula minimális mennyiségben fruktózt is tartalmaz. A fruktóz nem tartozik gyors felszívódású finomított szénhidrátok közé, nem emeli hirtelen a vércukorszintet, mivel előtte a májban még átalakul.

Az AKTIV Árpa Formula összetétele:

 1. Biotermesztésű előcsíráztatott, aktvivált bio-árpaőrlemény: 76%
 2. Szójafehérje izolátum: 20%
 3. Természetes gyümölcscukor (fruktóz): 4%

Az AKTIV Árpa Formula nem tartalmaz tartósítószert, adalék-anyagot, és más káros vegyi anyagokat, bio árpából készül.

Az AKTIV Árpa Formula ideális mindentadó étel, mely tartalmaz magas energiatartalmú biotápanyagokat és az egészséghez nélkülözhetetlen mikrotápanyagokat.

Egyedülálló összetétele, feldolgozottsági foka és módja, magasan az egyéb árpakészítmények fölé helyezi, nem beszélve a 15 éves folyamatos fejlesztő munkáról, melyet rengeteg terméktapasztalat vezérelt.

AKTIV Árpa Formulában lévő energiaforrások:

 • Alacsony glikémiás indexű szénhidrátok: az optimális étrendi arányokhoz igazodva 45%-ban tartalmaz lassan felszívódó szénhidrátokat. AKTIV Árpa Formulával a 27-es glikémiás indexének köszönhetően kiküszöbölheti vércukorszint ingadozását.
 • Zsírok: koleszterint és telített zsírokat nem tartalmaz.
 • Fehérjék: az AKTIV az optimális étrendhez ajánlott 25%-ban tartalmaz kizárólag növényi eredetű fehérjéket. Aminosavkombinációja a szervezet számára szükséges összes esszenciális aminosavat tartalmazza.

Az AKTIV Árpa Formula proteinjei polipeptidekből állnak, melyek kisebbek, mint a legtöbb proteinmolekula, ezért közvetlenül a véráramba kerülnek: fokozzák a sejtek anyagcseréjét, részt vesznek a sejtépítésben és segítenek a méreganyagok semlegesítésében.

Az AKTIV Árpa Formula gazdag enzimforrás

Az enzimek felelősek:

 • Az emésztési folyamatért
 • A sejtek energia- és tápanyagellátásáért
 • Az új sejtek felépítéséért és az elhasználódott sejtek lebontásáért
 • A sejtekből a bomlástermékek eltávolításáért

Táplálkozáskor szervezetünk elkezd emésztőenzimeket termelni. Az enzimtermelő képességünk túlterheltté válik, anyagcsereenzim-szintünk a sejtekben csökken, ezért fáradtnak, álmosnak érezzük magunkat.

Az AKTIV Árpa Formula minden korosztály számára kiváló, természetes, könnyen emészthető táplálék, fogyasztása után ezért az emésztőenzim-termelés miatt testünk nem válik túlterheltté, az anyagcsere-enzimek szintje nem csökken. Ennek következtében energikusabbnak érezhetjük magunkat, és megszabadulhatunk emésztési problémáinktól.

Teljes értékű komplex biotáplálék! - Gyors és könnyű!

Hatékony válasz szervezetünk öngyógyító erejét csökkentő tényezőkre >>>