AKTIV Árpa Formula fogyasztási ötletek

2 evőkanál AKTIV Árpa Formulát 3-4 dl hideg folyadékban keverjen el, vagy shaker pohárban rázza össze. Fogyassza egészséggel!

Fogyasztási ötletek

A folyadék a teljesség igénye nélkül lehet: rostos lé, tej, rizstej, mandulatej, kókusztej, tea, víz, szűrt almalé, frissen facsart gyümölcslé, a lényeg az, hogy ne legyen szénsavas vagy túl savanyú.

100%-os rostos gyümölcslevekkel fogyasztani inkább a reggeli-déli órákban ajánlott. A nap vége felé ezek magas cukortartalma miatt, inkább válasszunk hozzá, vizet, tejet, cukormentes teát, stb.

Az AKTIV Árpa ital így önmagában máris fogyasztható, ám aki szeretné, a saját ízlése szerint alakíthatja:

  1. Rostos körte-, vagy őszibaracklébe vagy szűrt almalébe elkeverni (legjobb a természetes gyümölcslé).
  2. Nagyon finom naranccsal, banánnal, összeturmixolva, így kicsit sűrűbb, pudingszerű lesz.
  3. Müzlibe elkeverni és azt tejbe vagy rizsitalba keverni, mézzel vagy sztíviával édesíteni.
  4. Tejbe vagy rizsitalba keverve kakaóval vagy karobporral lehet ízesíteni.
  5. Apróra vágott sokféle gyümölcsdarabkákkal, tejben vagy rizsitalban turmixolni.
  6. Színes gyümölcskoktél: piros, lila, kék gyümölcsöket belekeverni (áfonya, ribizli, málna, szeder).
  7. Joghurtba, kefírbe vagy gyümölcsjoghurtba belekeverni, mixelni.
  8. Gyümölcssalátára, tejberizsre szórni, elkeverni.
  9. Cukorbetegek fogyaszthatják különféle zöldséglevekkel. A zöldbab például jótékonyan hat az inzulintermelésre.

Mindez őrölt vagy egész lenmaggal, szezámmal, kölessel, tönkölybúza-korpával "bolondítható".

A zöldbab zöldséglé elkészítése: Fél liter vízbe főzzünk meg 20-30 dkg zöldbabot, turmixoljuk össze, az így elkészített zöldségléből 3 dl-t tegyünk shaker pohárba, 2 evőkanál AKTIV Árpa Formulával rázzuk össze, és igyuk meg.

Kezdjen új életet már ma, rendelje meg és építse be étrendjébe az AKTIV Árpát már holnap.

AKTIV Árpa kókuszgolyó recept:

AKTIV Árpa Formula kókuszgolyó
  • 25dkg AKTIV Árpa Formula
  • 1 evőkanál gyümölcscukor
  • 1 tasak vaníliáscukor
  • fél teáskanál fahéj
  • 3,5dl rizsital
  • 1 evőkanál dioolaj
  • 8dkg kókuszreszelék
  • 4 evőkanál rozskorpa
  • 1 teáskanál kakaópor

A fenti összetevőkből gyúrjunk gombócokat és tegyünk a közepébe magozott meggyet, majd forgassuk meg kókuszreszelékben!

 

Jó étvágyat hozzá!