Az AKTIV Árpa Formula egészségmegőrző és energetizáló hatása

"A táplálkozás megőrzi az egészséget, ezért a legjobb gyógyszer" - mondta a több ezer éves kínai gyógyítás megalapítója, Shin-Houng-Ti.

Egészségünk megőrzéséhez

Sajnos, a legkiválóbb tanítómesterek szava elhalt. A mára kialakult civilizációs étrend, valamint a rossz minőségű ételek bénítják szervezetünk öngyógyító erejét. Az élelmiszeripar ontja a tartósítószerekkel, ízfokozókkal, színezékekkel, hidrogénezéssel és magas hőmérsékletű tartósítással tönkretett ételeket. Gyakran előfordul ezért, hogy szervezetünk tápanyaghiányban szenved, annak ellenére, hogy az elfogyasztott ételek mennyisége megfelelő, vagy akár még túl sok is.

Másik fontos probléma, hogy táplálkozásunk túlzottan a szénhidrátok felé tolódott. Nem ritka az az étrend, melyben a szénhidrátok aránya 80-90%-os. Az utóbbi 500 évben a könnyen felszívódó szénhidrátok 200-szoros növekedése étrendünkben már mérgező dózis, mely egy idő után egészségünket károsítja.

Az orvostudomány régen X-szindrómának hívta, ma metabolikus szindrómaként említi a helytelen étkezés által szervezetünkben okozott változásokat. A metabolikus szindróma nem tekinthető betegségnek, de egy olyan tünetegyüttes, mely jelzi, hogy szervezetünk anyagcsere folyamatai kóros irányba tolódtak el.

A metabolikus szindróma tünetegyüttese:

 • A vércukor, vagy a glikolizált hemoglobin szintje emelkedik.
 • A vérnyomás 130/85 feletti.
 • A hasi zsírpárnák növekednek, férfiaknál a derékbőség eléri a 102 cm-t, nőknél a 80-at.
 • A vérben a triglicerid zsírok szintje 3,9 feletti.
 • A jó HDL koleszterin szint férfiaknál 1,0 körüli, nőknél 1,3 alatti.
 • A szervezetben a C-peptid a normálisnál magasabb.

Mikor ezen tünetek valamelyikét észleljük, az azt jelenti, hogy a túlzott szénhidrátfogyasztás elkezdte károsítani szervezetünket.

Reformálja meg táplálkozását már ma, ne engedje, hogy a tápanyaghiány és a túlzott szénhidrátfogyasztás megbetegítse. Tény, hogy a jó minőségű ételek, alacsony glikémiás indexű gyümölcsök sajnos többe kerülnek, mint például a magas szénhidráttartalmú és magas glikémiás indexű kenyérfélék, vagy tészták, de hosszútávon megéri az egészségünkre áldozni, hiszen egy betegség kezelése végül jóval több pénzünkbe kerülhet.

Ha szervezetünk a szükséges tápanyagokat megkapja és segítséget kap ahhoz, hogy a felhalmozott káros, mérgező anyagoktól megszabaduljon, képes lesz meggyógyítani önmagát.

Sokat tehet egészségéért, ha napi egy étkezését kiváltja az AKTIV Árpa Formulával, és a többi étkezés alkalmával is csak alacsony glikémiás indexű szénhidrátokat fogyaszt, de azokat is csak mértékkel.

Ételeink nagy része a sejtpusztító szabadgyökök képzésében élen jár. Az AKTIV Árpa Formula nem szabadgyökképző, sőt enzimeivel véd bennünket a szabadgyökök károsító hatása ellen.

Az AKTIV Árpa Formula táplálék része több mint 60 féle makro- és mikrotápanyagot tartalmaz, ezekkel igyekszik felszámolni szervezetünk ásványi anyag és nyomelem hiányát. Ha minden ételünk ezt tenné, nem lenne szükség táplálékkiegészítőkre.

Az AKTIV Árpa Formulában lévő anyagok hatásai:

 1. Az AKTIV Árpa Formula összetétele, a fehérje- és lassan felszívódó szénhidrát tartalom kombinációja aktivizálja a sejtek biokémiai folyamatait.
 2. Különleges összetétele sejtjeinket működésre készteti, működés közben azok fiatalodnak és távoznak a káros salakanyagok is.
 3. Az emberek 90%-a savasodástól szenved, ami különféle betegségek okozója. Az AKTIV Árpa lúgos kémhatású étel, mely normalizálja szervezetünk sav-bázis egyensúlyát.
 4. Az AKTIV Árpa Formula ideális zsírégető étel, mely fogyókúrázóknak is kiváló, mert a glikémiás indexe: 27, így a szervezetben mérsékli a vércukor ingadozást.
 5. Az ásványianyagokat jól felszívódó szerves kötésben tartalmazza.
 6. Az AKTIV Árpa Formula ellátja szervezetünket a hiányzó növényi rostokkal.
 7. Az AKTIV Árpa Formula magas enzimtartalma feltölt bennünket energiával, és Szuper-Oxid-Dizmutáz (SOD) enzim- és geniszteintartalma védi szervezetünket a szabadgyökök károsító hatásaitól.
 8. Mivel energiát ad, ezért jobb a közérzetünk, nő a teljesítményünk.
 9. Az AKTIV Árpa Formula beindítja a test saját cukortermelő képességét, és szervezetünk alapvető - a bőségesen fogyasztott cukor miatt mellőzött - energiatermelő mechanizmusát.
Energetizálja szervezetét az AKTIV Árpa Formulával

Fokozottan ajánljuk:

GYERMEKEK SZÁMÁRA,

mivel szervezetük a növekedési szakaszban értékes tápanyagokért kiált. Ennek ellenére ők étkeznek a legegészségtelenebb módon: chips, gyorséttermi ételek, csoki, stb. Nekik fokozottan ajánlott az AKTIV Árpa Formula.

IRODÁBAN ÜLŐ HÖLGYEKNEK ÉS URAKNAK,

hogy ne hízzanak el és kávé nélkül is akár egész nap frissek, élénkek legyenek.

NEGYVEN ÉV FELETTI MOZGÁSSZEGÉNY ÉLETMÓDOT ÉLŐ FÉRFIAKNAK,

mert az AKTIV Árpa Formulában lévő oldható béta-glukán csökkenti a koleszterinszintjüket.

KOZMETIKUSHOZ JÁRÓ HÖLGYEKNEK,

hogy bőrük szebb és simább legyen, mivel az árpában lévő lizin és prolin aminosav a kötőszöveteket és a bőrünket belülről táplálja.

LEGYENGÜLT ÁLLAPOTBAN LÉVŐ NAGYMAMÁKNAK, NAGYPAPÁKNAK,

hogy emésztésük javuljon, az energiájuk növekedjen és a mozgás is könnyebben menjen.

NAGYEVŐKNEK, NAGYIVÓKNAK

mikor a hétvégi ünneplés után emésztési problémák és "másnaposság" lép fel. Reggel és délben csak AKTIV Árpa Formulát fogyasszanak, estére már jobban lesznek, mert a méreganyagok kiürülnek, a hiányzó makro- és mikroelemekkel pedig feltöltődik szervezetük.

Fogyassza Ön is az AKTIV-ot és érezze a természet megújító erejét!