Nyerjük vissza szervezetünk öngyógyító erejét!

Testünk meg tudja gyógyítani önmagát, a mi feladatunk, hogy ezt a gyógyító erőt támogassuk. Mindezt úgy, hogy ellátjuk a szervezetünket a létfontosságú makro- és mikroelemekkel.

AKTIV Árpa

Táplálkozásunkban 6 tényezőt találtunk, melyek jelentősen csökkentik öngyógyító erőnket. A mozgásszegény életmóddal és a stresszel karöltve ezek a tényezők civilizációs betegségeket és egészségromlást okozhatnak.

A 6 tényező ellen fejlesztettük ki az AKTIV Árpa Formula nevű komplex táplálékot, mely első fecskeként mind a 6 egészségkárosító hatás ellen harcba száll. Ez magyarázza rendkívüli hatékonyságát és az élelmiszerek közötti egyedülálló mivoltát.

1. tényező

Táplálékaink többsége nem tartalmazza szervezetünk működéséhez és megújulásához szükséges tápanyagokat.

Az AKTIV Árpa Formula a csírázási eljárás során megduplázódott, több mint 60 féle makro- és mikro-tápanyagtartalmával küzd a tápanyaghiány ellen.

2. tényező

A könnyen felszívódó szénhidrátoknak az utóbbi 500 évben bekövetkezett 200-szoros növekedése étrendünkben már mérgező dózis.

Az AKTIV Árpa a vércukor ingadozásokat csökkentő alacsony glikémiás indexű étel, magas fehérjetartalma pótolja a glikolizáció által tönkretett fehérjéket.

3. tényező

Főzéssel és tartósítással még tovább csökkentjük ételeink már amúgy is alacsony tápanyagtartalmát.

Az AKTIV Árpa Formula feldolgozási technológiája arra irányul, hogy a benne lévő tápanyagok megőrződjenek és a szervezet számára jól hasznosítható formába kerüljenek.

4. tényező

A szervezet sav-bázis háztartása a mai életformának és táplálkozásnak köszönhetően savas irányba tolódott el.

Az AKTIV Árpában lévő árpacsírák egytől egyig, lúgos vitamin és tápanyagbombák, amik segítik szervezetünk sav-bázis egyensúlyának helyreállítását.

5. tényező

Az élelmiszerekben található tartósítószerek, ízfokozók és mesterséges "E-k" sokasága tovább mérgezik szervezetünket.

Az AKTIV Árpa Formula nem tartalmaz ízfokozókat, tartósítószert, színanyagokat, stabilizátorokat, teljesen természetes, előcsíráztatott és aktivált bio árpából készül.

6. tényező

Fogyasztott ételeink nagy része antioxidánsokban szegény, ezért a sejtpusztító szabadgyökök képzésében élen jár.

Az AKTIV Árpa Formula nem szabadgyökképző, sőt enzim és bioflavonoid tartalma védi sejtjeinket a szabadgyökök folyamatos károsító hatásai ellen.

Az AKTIV Árpa Formula ételeink közül egyedülálló módon mind a 6 egészségkárosító hatás ellen harcba száll. A 15 éve folyó termékfejlesztést nem klinikai tesztek, hanem az évek során feldolgozott rengeteg terméktapasztalat vezérelte. A leírt hatásokat ezek sokasága, nem a hivatalos orvostudomány tesztje támasztja alá.

Az orvostudomány egyik fontos jelszavát a betegség megelőzést sokszor hallottam, de a civilizációs betegségekre szedett gyógyszereknek a betegség megelőzéshez nem sok köze van.

Az AKTIV Árpa Formula viszont a megelőzés (prevenció) oldalán áll, mint táplálék reggeli vagy vacsora helyett fogyasztva próbálja felszámolni a tápanyaghiányt. Ha minden elfogyasztott ételünk ezt tenné nem lenne szükség táplálék-kiegészítőkre.

Véleményem szerint a civilizációs betegségek fő oka a könnyen felszívódó szénhidrátok mértéktelen fogyasztása. Ez ellen is védi szervezetünket az AKTIV Árpa Formula, hiszen ha pl. vacsora helyett fogyasztjuk 3 étkezést véve alapul, már 33%-al csökkentettük bevitelüket, sőt az AKTIV Árpa Formula a vércukrot stabilizáló a könnyen felszívódó szénhidrátok hatását ellensúlyozó alacsony glikémiás indexű étel.

A megelőzés kulcsa tehát az Ön kezében van,
fogyasszon AKTIV Árpa Formulát.

Dr. Turi Attila
orvos