AKTIV Árpa szív- és érrendszeri betegségek esetén

Magyarországon az összhalálozás több mint felét a szív- és érrendszeri betegségek teszik ki. A magas vérnyomás, a megemelkedett koleszterin- és trigliceridszint kialakulása visszavezethető a helytelen táplálkozásunkra és életmódunkra.

Szív és érrendszeri megbetegedéseknél

A 20. században az orvostudomány csodát tett. A falvakat, városokat, sokszor egész földrészeket kipusztító járványok, és halálos, fertőző betegségek mára pillanatnyi kellemetlenséggé törpültek, hiszen pár napos antibiotikum kúrával kikezelhetővé váltak. Ezen csoda hatására a 45 éves várható élettartam, 74-78 évre emelkedett.

A szív és érrendszeri betegségben szenvedők esetében ez a csoda sajnos nem ismétlődik meg.

A magas vérnyomásban szenvedők pár nap alatt nem gyógyulnak meg, sőt életük végéig gyógyszereket kell szedniük, melyektől legtöbbször nem is a teljes gyógyulást várhatják, annak is örülniük kell, ha állapotromlásuk lassul.

Az, hogy a szív- és érrendszeri megbetegedéseket a mai civilizációs táplálkozás okozza, régóta ismert tény.

A hivatalos orvostudomány a zsírokat, a vajat, a koleszterint jelölte meg okozóként, és telítetlen olajok, margarinok fogyasztását javasolja. Én személy szerint a hidrogénezett transzzsírokat tartalmazó margarinnál viszont kevés egészségtelenebb ételt láttam. Sajnos az orvostudomány a táplálkozási tanácsok tekintetében a csak tüneti kezelést nyújtó gyógyszereit is alulmúlta.

A járványok esetében elért csoda azért következett be, mert a betegség kiváltó okát, a baktériumokat vizsgálták. Ha a szív- és érrendszeri megbetegedések gyógyításában haladást akarunk elérni, szintén a betegségek kiváltó okára, jelen kori táplálkozásunkra kellene fókuszálni.

A táplálkozás óriási jelentőségét, a szív- és érrendszeri betegségekben betöltött szerepét jól példázza az általam tréfásan „Kambodzsa effektusnak” nevezett történet.

Egy barátom cukorbetegséggel, magas vérnyomással, érszűkülettel és komoly túlsúllyal küzdött. Rengeteg féle gyógyszert és táplálék kiegészítőt szedett. Cukorbeteg diéta szerint étkezett, de állapota nem javult. Új munkahelye egyszer csak a kambodzsai őserdőbe szólította. Az ottani ételeknek köszönhetően 9 hónap alatt vércukra, vérnyomása normálissá vált, már nem szed gyógyszereket és 30 kg-ot fogyott. Úgy érzi meggyógyult. A kambodzsaiak és így az ő tápláléka is főként érett és éretlen zöld növényekből és csirkehúsból állt.

15 évvel ezelőtt alkottuk meg az AKTIV Árpa Formulát, az ez idő alatt összegyűjtött rengeteg terméktapasztalat segítette a folyamatos fejlesztő munkát. Az AKTIV Árpa nem táplálék kiegészítő, hanem egy étkezést helyettesítő komplex táplálék. Különlegessége, hogy a civilizációs étrend mind a 6 egészségkárosító hatása ellen harcba száll, csökkenti a testsúlyt, a benne lévő rostok béta-glukán tartalma pedig a vér koleszterin szintjét.

Kezdjen új életet már ma, rendelje meg és építse be étrendjébe az AKTIV Árpát már holnap.

Az AKTIV Árpa Formulában lévő anyagok:

  • Csökkentik a testsúlyt, ezért a fogyókúrás étrendbe beilleszthető táplálék.
  • A benne lévő rostok béta-glükán tartalma csökkenti a vér koleszterin- és tigliceridszintjét.
  • Az AKTIV Árpa Formulában lévő makro- és mikrotápanyagok táplálják az érfalakat.
  • Telített zsírok és transzzsírok nélkül jutunk jelentős fehérjéhez.
  • A benne lévő enzimek, a SOD és a genisztein véd a szabadgyökök károsító hatása ellen.
  • Pakisztánban az árpát a szív gyógyszerének tekintik, mert azt tapasztalták, hogy az infarktus kockázatát és a koleszterint jelentősen csökkenti.

Ne roncsolja szervezetét egészségtelen ételekkel, építse be étrendjébe az AKTIV Árpa Formulát, fogyasszon vacsora helyett 2 evőkanál AKTIV Árpát 3-4 dl tejjel, vagy vízzel. Ezzel támogatja szervezete öngyógyító erejét.

Most tegyen Ön csodát, megfelelő táplálkozással és életmóddal segítse gyógyulását, gondoljon a „Kambodzsa effektusra”.

Dr. Turi Attila
orvos