Sportolók nélkülözhetetlen tápláléka: AKTIV Árpa Formula

Testüket rendszeres pl. tornával, gyaloglással futással, fitnesszel, aerobiccal, body building-gel, vagy biciklizéssel karban tartó hölgyek és urak nélkülözhetetlen tápláléka az AKTIV Árpa Formula.

Sportolás, aktív mozgás mellé

Testünk mozgásra lett tervezve, mozgás nélkül izomzatunk sorvad tápanyag hasznosításunk nem ideális, méreganyag kiválasztásunk gyenge. Az emberek többsége sporttal, mozgással az egészségen kívül, jobb alakot, kocka hasat akar elérni.

A fitnesz gépek reklámjai, az újabbnál újabb edzésmódszerek rövid idő alatt tökéletes alakot ígérnek. De ne csapjuk be magunkat. A jó alakhoz 80%-ban a megfelelő étkezés, 20%-ban a sport járul hozzá. AKTIV Árpa a sportolók nélkülözhetetlen tápláléka.

Csinálhatnánk napi több ezer hasizomgyakorlatot a legmodernebb fitnesz gépen, ha a táplálkozásra nem figyelünk, nagyon erős kocka hasunk lesz csak a 15 cm hájtól nem fog látszani.

Az emberek többsége úgy érzi, hogy az általa elfogyasztott ételek tápanyaghiányosak, ezért táplálék kiegészítőket szed, egy-egy étkezést sokan kiegészítenek vitaminokkal, fehérje turmixokkal. Ne essen a kiegyensúlyozatlanság csapdájába. Fehérje vagy egyéb turmixokba tegyen 2 evőkanál AKTIV Árpa Formulát, hogy ellássa szervezetét természetes makro- és mikro tápanyagokkal, kiegyensúlyozott formában.

Az AKTIV Árpa Formula nem táplálék kiegészítő, hanem étkezést helyettesítő komplex táplálék.
Egyedülálló összetétele és feldolgozottsági foka messze az egyéb ételek fölé helyezi.

Az ókor sportolói, a gladiátorok élet-halál harcot vívtak. Hordaerii-nek - Árpaevőknek - nevezték őket, mivel fő táplálékuk a duzzasztott árpa volt. A gladiátorok tapasztalat útján jöttek rá, hogy ez a legjobb mindentadó táplálék:

  • Gyorsan regenerálta őket.
  • Feltöltötte testüket energiával.
  • Izomzatuk erősödött, növekedett.
  • Sebeik gyorsan gyógyultak.

AKTIV Árpa Formulánkban a modern tudomány legújabb eljárásai és az ókori tapasztalat összegződik.

AKTIV Árpa a sportolók nélkülözhetetlen tápláléka.

Ha már mozog, sportol, törődik egészségével, fogyasszon AKTIV Árpa Formulát, mely táplálékaink mind a 6 egészségkárosító hatása ellen harcba száll, szervezetünk öngyógyító erejét fokozza, mert sejtjeinket ellátja tápanyaggal, és óvja a modern kori táplálékaink egészség károsító hatásai ellen.

A sportolóknak ajánlott termékek között az AKTIV Árpa Formula egyedülállóan komplex táplálék. Az AKTIV Árpa Formulával bevitt fehérje 100%-ban hasznosulni tud, köszönhetően az alacsony glikémiás indexű szénhidráttartalmának.

Az AKTIV Árpa Formula 60 féle makro- és mikrotápanyaggal látja el sejtjeinket,
melyeket szerves kötésben, kiegyensúlyozott mennyiségben, jól felszívódó formában tartalmaz.

Stabilizálja a vércukorszintet, nem tartalmaz könnyen felszívódó szénhidrátokat, fehérjetartalma kiemelkedően magas. A szabadgyökök képződését az AKTIV Árpa Formula enzim és mikrotápanyagai gátolják, kiváló antioxidáns. Nem tartalmaz ízfokozót, adalékanyagokat, aromát, színezéket, bio árpából készül. Jelentős mértékben tartalmaz enzimeket, vitaminokat és ásványianyagokat.

Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, és a benne lévő vízben oldható beta-glükán rostok megvédik az aminosavakat a denaturációtól. Élelmi rostok nélküli aminosav bevitel esetén, azok csak csak mintegy 15-20 százalékban tudnak hasznosulni, mivel gyomor savas közege denaturálhatja őket.

Edzés előtt egy órával, vagy edzés után. 3 evőkanál AKTIV Árpát tegyen 3-4 dl vízbe, tejbe, kefírbe, teába, stb. Ha fogyni akar, edzés után vacsora helyett fogyassza, és megnő az energiaszintje, kitartóbb lesz.

AKTIV Árpa a sportolók nélkülözhetetlen tápláléka.

Próbálja ki a Gladiátorok fehérjéjét, az árpa fehérjét, melytől az izom kőkeménnyé válik, a bőr szebb lesz, az izomtömeg növekszik, a testzsír pedig csökken.

AKTIV Árpa Formula összetevőinek hatásai:

  • Megnövekedett izomtömeg.
  • A testzsír csökken, az anyagcsere sebességének csökkenése nélkül.
  • Fokozott regeneráció, az izomláz hossza és intenzitása csökken.
  • A vesére nehezedő anyagcsere-stressz csökken.
  • Az emésztés nagymértékben javul.

Az AKTIV Árpa Formula az egészséget szem előtt tartó sportolók nélkülözhetetlen tápláléka.