Út az AKTIV Árpa Formuláig

Jelen korunkban olyan civilizációs betegségektől szenvedünk, mint a látens és manifeszt cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, ízületi gyulladások, lerakódásos betegségek, epekő, vesekő, allergiák, daganatok, stb.

AKTIV Árpa

Kezdő kórházi orvosként ezen betegségek gyógyítását a gyógyszerektől vártam. Sajnos csalódnom kellett, mert a gyógyszerek 90%- a betegség okát nem szünteti meg, csak a tüneteket enyhíti, az állapotromlást lassítja. Életünk végéig szednünk kell ezeket az ártalmas vegyi anyagokat.

Több mint 10 éves orvosi pálya után, a táplálék-kiegészítők és vitaminok irányába fordítottam figyelmemet. Azzal a nem titkolt szándékkal, hogy vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, növényi kivonatokkal megszüntessük szervezetünk tápanyaghiányát.

Azt feltételeztük, hogy a civilizációs betegségek okozója a tápanyaghiány, melyet a mára egyre silányabb minőségű ételeink okoznak.

Az élelmiszeripar ontja a tartósítószerekkel, ízfokozókkal, hidrogénezéssel, magas hőmérsékletű tartósítással tönkretett értéktelen salakanyagokat. Szomorú tendenciának vagyunk tanúi az egészséges táplálékok tekintetében is. Az utóbbi 30 évben a boltok polcain megjelenő gyümölcsök és zöldségek vitamintartalma az egyharmadára csökkent.

Az nyilvánvaló tehát, hogy szervezetünk tápanyaghiányban szenved, melyet minőségi éhezésnek is nevezhetünk, hiszen az elfogyasztott ételek mennyisége mindemellett inkább nőtt az elmúlt időszakban.

9 évet töltöttem el ezen a területen, vizsgáltuk a vitaminok hasznosulását, egymásra gyakorolt hatását, közben sok kérdés felmerült.

Ha szedünk pár fajta táplálék kiegészítőt, az egyik miért hatástalan, a másik miért hatásos? Ha egy két vitamint pótolunk, az milyen változásokat okoz szervezetünkben lévő kívülről nem pótolt többi vitamin és ásványi anyag szintjében?

Ezután próbáltam meghatározni azokat az egyéb táplálkozási tényezőket, melyek a tápanyaghiánnyal karöltve a civilizációs betegségeket,egészségromlásunkat okozzák. Ez a kutatás 15 évvel ezelőtt kezdődött, mikor a táplálkozástudomány területén kezdtem tevékenykedni.

6 tényezőt találtunk a civilizációs táplálkozásunkban, melyek csökkentik szervezetünk öngyógyító erejét, és hosszabb távon egészségkárosodást okozhatnak.

A 6 tényező ellen fejlesztettük ki az AKTIV Árpa Formula nevű táplálékot, mely első fecskeként mind a 6 egészségkárosító hatás ellen harcba száll. Ez magyarázza rendkívüli hatékonyságát és az élelmiszerek közötti egyedülálló mivoltát.

Kezdjen új életet már ma, rendelje meg és építse be étrendjébe az AKTIV Árpát már holnap.

Ha táplálkozásába stabilan beépíti az AKTIV Árpa Formulát, és 1-2 étkezést kivált vele, biztos lehet abban, hogy tápanyagban gazdag élelmiszert fogyasztott, valamint hogy ellátta szervezetét 60 féle makro- és mikroelemmel. Nem mérgezte magát tartósítószerekkel, ízfokozókkal és egyéb káros anyagokkal, mert az AKTIV Árpa Formula bio árpából készül.

Önnek csak azt kell eldönteni, hogy reggelire, vagy vacsorára szánt pénzét egészségtelen ételekre költi, vagy az AKTIV Árpa Formulát választja. Fogyasztásához csupán ez a szemléletváltoztatás szükséges, nem igényel plusz kiadást, mint a táplálék kiegészítők és a gyógyszerek, hiszen az étkezésre szánt konyhapénzből megvehető.

Itt a lehetőség, hogy Önnek ne kerüljön 20 évébe, mint nekem, rátalálni a Hippokratész-i útra.

A nagy orvos-tanár, Hippokratész annak idején Kos-szigetén így szólt a tágra nyílt szemű hallgatókhoz:

"Gyógyulásotokat a táplálkozásotok-ban keressétek!"

Mikor már több hónapja fogyasztja az AKTIV Árpát, stabilan beépítette étrendjébe, megtette az első, de annál fontosabb lépést az egészség útján.

Ennél persze tovább is léphet, elhagyhatja a cukros üdítőitalokat, csökkentheti a fehér kenyér fogyasztását, csokoládék, sütemények helyett nassolhat gyümölcsöket, zöldségeket.

Kezdje el a rendszeres testmozgást még ma! Sétáljon, kerékpározzon amennyit csak tud.

AKTIV Árpa Formula története és összetevői >>>