Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Ne essen a hamis ígéretek csapdájába! A magyar lakosság évente több milliárd forintot költ a fogyókúrás csodakapszulákra, illetve tablettákra.

Szabaduljon meg a felesleges kilóktól

A legtöbb fogyókúrás készítmény reklám hirdetése azt harsogja, hogy a túlsúlyhoz a táplálkozási szokásainknak, és mozgásszegény életmódunknak semmi köze nincs. Azt ígérik, a csoda tabletta lefogyaszt, sem táplálkozásunkon, sem mozgásszegény életmódunkon változtatnunk nem szükséges.

Ha úgy érzi, hogy a táplálkozáshoz a túlsúlynak semmi köze nincs, próbáljon ki egy csodatablettát. De ha velünk együtt Ön is úgy látja, hogy a fogyás elsősorban a táplálkozáson múlik, azon mit, mennyit és mikor eszünk, engedje meg hogy segítsünk.

A fogyást kb. 10-20%-ban lehet segíteni sporttal és különféle táplálék-kiegészítőkkel. A fő hangsúly viszont a táplálkozáson van, ha nem a táplálkozás kerül figyelmünk középpontjába, nem fogyunk.

Testsúlyunk hatékony szabályozásának kulcsa: vércukorszintünk ingadozásának mérséklése.

Testsúlyunk hatékony szabályozásának kulcsa: vércukorszintünk ingadozásának mérséklése.

Magas vércukorszint esetén a vérben lévő glukóz végső soron zsírrá alakul, ha azonban alacsony a vércukorszint, levertnek érezzük magunkat. Elhízott egyéneknél nagy gyakorisággal alakul ki cukorbetegség. A testsúly és a cukorbetegség közti összekötő láncszem: a cukor.

A cukor nemegyszer csalóka formában lopakodik be étrendünkbe. A répa- és a nádcukrot nagyobbrészt félkész termékekben, snack-ben és édességben fogyasztjuk. A malátacukor finomított gabonafélékben, fehér kenyérben és hántolt rizsben fordul elő. A szőlőcukor különféle italokban, gyümölcsökben pl.: szőlőben, banánban van. Ezek a cukrok gyorsan felszívódnak, fogyasztásuk után hirtelen magasba szökik a vércukorszint, mert emésztést alig igényelnek és nagyon hamar glukózzá alakulnak.

Ha a vércukorszint ingadozását mérséklő étrenden élünk, hasnyálmirigyünk kevés inzulint termel és glukagon hormon felszabadításával zsírt éget el. Ha elfogyasztott ételünk vércukor-ingadozást okoz, inzulin szabadul fel és hízást idéz elő.

Első dolgunk tehát, hogy leállítsuk a hízás biokémiai folyamatát, melyet az inzulin indít el, mikor megnő a vércukorszint. Az inzulin a felesleges vércukor egy részét sejtjeinkbe juttatja, melyek parányi erőművekként elégetik, hogy energiát szolgáltassanak a szervezetnek. Másik része glikogénné, keményítővé válik, az ezen felül a vérben maradó cukor pedig zsírrá, trigliceriddé alakul, melyek végül hájhurkáinkat hizlalják.

AKTIV Árpa Formula fogyasztásával magas élelmi rosttartalmának, nagyon alacsony glikémiás indexének és magas fehérjetartalmának köszönhetően kiküszöbölhetjük a vércukor-ingadozást, és a nagy mennyiségű inzulin termelődését.

Mikor a hízás biokémiai folyamatát AKTIV Árpa Formulával sikeresen leállítottuk, be kell indítanunk a fogyás biokémiai folyamatait:

  1. Először is a lerakódott zsíroknak be kell jutnia a véráramba.
  2. Másodszor ennek a zsírnak el kell jutni a vérből a felhasználó sejtekhez.
  3. Harmadszor a zsírnak el kell égnie.

Ha ezen folyamatok egyike is elakad, nem leszünk karcsúak akárhány diétával is próbálkozunk.

Fogyjon egészségesen az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula kitűnő fogyókúrás étel

Vércukor stabilizáló hatásával leállítja a hízás biokémiai folyamatait. A benne lévő makro- és mikro tápanyagok hatékonyan támogtják a fogyás mind a 3 biokémiai folyamatát, és ezzel nagymértékben fokozzák a fogyókúránk hatékonyságát.

Építse be az AKTIV Árpa Formulát fogyókúrás étrendjébe, váltson ki napi 1-2 étkezést az AKTIV-val. Fogyókúrája különösen hatékony lesz, ha vacsorára is megelégszik az AKTIV Árpa Formulával.

Egészséges fogyókúrához az AKTIV Árpa Formula ideális, nagyon alacsony (27-es) glikémiás indexeú étel.

Alacsony glikémiás indexe a következő összetevőknek köszönhető:

  1. Az AKTIV Árpa Formula magas rosttartalma.
  2. Jelentős mértékű a fehérjetartalma.
  3. A benne lévő amilóz lassú felszívódású szénhidrát (a búzában gyorsan felszívódó amino-pektin van).
  4. A benne lévő szójában az amilóz felszívódását lassító enzim található.

A zsírégető étrend 25% fehérjét ír élő, ezért az AKTIV Árpa Formulának 25% a fehérjetartalma.

A fogyókúrázóknak nincs szükségük telített zsírsavakra. Ha viszont a fehérjeszükségletet húsokból fedezzük, telített zsírsavakból is sokat fogyasztunk. Az AKTIV ideális fehérjeforrás, hiszen nem tartalmaz telített zsírsavakat és koleszterint. 100%-ban növényi fehérje.

AKTIV Árpa Formula, fogyassza Ön is, hogy Önt is fogyassza!

Sikeres fogyás az AKTIV Árpa Formulával