Néhány jótanács a fogyókúrás edzésekhez!

A szépségipar egyre többet foglalkozik az alakformálással. A modern edzőgépek, valamint izomstimulációs berendezések megfelelő kitartás mellett fokozzák az izmok tónusát és karcsúsítanak is. Még ezen a modern berendezések használata sem befolyásolja azonban a tényt: eredményeinket nagyban befolyásolja az étrend. A helytelen táplálkozás ugyanis tönkreteheti a csúcstechnológiájú gépek hatását is.

Néhány jótanács a fogyókúrás edzésekhez!

Az AKTIV Árpa Formula egy komplex táplálék, mely fogyasztásával eredményei rövid időn belül látványossá válnak.
Az AKTIV Árpa Formula egy étkezést helyettesítő készítmény, melyet fogyaszthat akár reggel, délben és este is. Elkészítése egyszerű, csupán 2 evőkanál italport kell elkevernünk kedvenc italunkban. A termék csomagolása 30 adagot tartalmaz, így egy étkezés Önnek csupán kb. 160 Ft-ba kerül.

Különleges összetételének köszönhetően aktiválja a sejtek energiatermelő mechanizmusát, persze csak akkor, ha közvetlenül előtte, vagy utána nem fogyasztottunk gyorsan felszívódó szénhidrátot. (pl. édességet, cukrot, fehér kenyeret)
Nagyevőknek ajánljuk: hogyha éhes maradt, további falatozás helyett igyon inkább dupla adag AKTIV Árpa Formulát!

Az édességek és egyéb gyors felszívódású szénhidrátok fogyasztásával a vércukorszint megemelkedik, a szervezet inzulin termelésével pedig igyekszik ezt eltávolítani a vérből. Ennek köszönhetően fokozódik az éhségérzetünk, sejtjeink energiatermelő mechanizmusa pedig leáll.

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás.

Ha csak napi egy étkezés helyett AKTIV Árpa Formulát fogyaszt, máris rálép a hippokratészi útra, mely szerint a gyógyulás a táplálkozásban keresendő.

Legalább egyszer naponta fogyasszon Ön is zsíroktól, koleszterintől, tartósítószerektől mentes, egészséges, bio-, aktivált árpából készült ételt!

Fogyasszon Ön is AKTIV Árpa Formulát!


További cikkeink a témában...