Sikeres fogyókúra AKTIV Árpa Formulával

Tényleg sikeres lehet egy fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával?
Dr. Turi Attilát, a termék fejlesztőjét kérdezzük: miért jó fogyókúrás étel az AKTIV?

Sikeres fogyókúra AKTIV Árpa Formulával

- Az ételeket fogyókúra szempontjából két csoportra oszthatjuk:

Az első csoportba a gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó ételeket soroljuk, melyek diéta esetén egyáltalán nem ajánlottak (fehérkenyér, sütemények, édességek, burgonya, stb.). Ha az ilyen étel elfogyasztása mégis elkerülhetetlen, inkább délelőtt vagy délben fogyasszuk, lehetőség szerint fehérjével kombinálva. Így lehetőséget adunk a szervezetünknek, hogy a napi izommunka során felhasználja az ilyen típusú szénhidrátokat, és azok ne rakódjanak le zsír formájában.

Az ételek másik csoportja ajánlott a fogyókúrázóknak inkább. Ezek a lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó és 20%-nál magasabb fehérjetartalmú táplálékok, melyek jellemzője az alacsony glikémiás index. Az ilyen ételek csak kis mértékben emelik a vércukorszintet. Ezáltal mérséklik annak ingadozását, így csökken éhségérzetünk és beindul a zsírégetés folyamata is. (Ilyen élelmiszerek a húsok, zöldségek, saláták, stb.) A vércukorszint-ingadozás további mérséklése érdekében azt ajánlják a fogyókúrázóknak, hogy inkább 5-ször egyenek keveset, mint 1-2-szer sokat.

Az AKTIV Árpa Formulának a fogyókúrás ételek között is kiemelt jelentősége van. 25%-nál magasabb fehérjetartalma miatt alacsony a glikémiás indexe, a benne lévő amilóz pedig 2-szer lassabban szívódik fel, mint a búzában lévő amilopektin. A termék 14% feletti élelmirost-tartalma nemcsak javítja az emésztést és tovább csökkenti a glikémiás indexet, hanem beindítja a sejtek energiatermelését és elkezdődik a zsír lebontása, megindul a fogyás. További előnye az egyszerű elkészítés, mely körülbelül 2 percet vesz igénybe: shakerpohárba öntünk 2,5dl tejet, kefirt, vagy ivójoghurtot, beleteszünk 2 evőkanál AKTIV Árpa Formulát, összerázzuk és megisszuk. Ezzel meg is volt egy étkezésünk, amely mindössze 200 Ft-ba került. Sokan fogyasztják 100%-os gyümölcslében (barack, körte), azonban ez csak reggelire ajánlott. Fogyasztásának további előnyei, hogy konyhasó és telített zsírsavak nélkül jutunk fehérjéhez, valamint a termék nem tartalmaz tartósítószert és egyéb mesterséges kémiai anyagot sem. Fő alkotórésze a bio-árpacsíra.

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték és az anyatejet is árpafőzettel pótolták, pedig elkészítése 7 órás munkát vett igénybe.


Torba András, aki 35 kg-ot adott le az AKTIV Árpa Formulával a következő fogyókúrás tapasztalatairól számolt be:

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", melyek azt ígérték, hogy nem kell a táplálkozásomat megváltoztatni. "Egyél és fogyj!" volt a jelszó. Sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, hiszen bevettem a tablettát bízva abban, hogy ellensúlyozza a többlet-kalória bevitelt. Tévedtem.

Rá kellett jönnöm arra, hogy a táplálkozás mennyisége, minősége és a mozgásszegény életmód szorosan összefügg a túlsúlyommal. Elvetettem azt a fogyókúrát is, melyben napokig éheztettem szervezetemet, hiszen ha újra enni kezdtem a kiéhezett testem mindent elraktározott. Eldöntöttem, megválogatom az ételeimet és napi 5-ször étkezem. Egy bioboltban találkoztam az AKTIV Árpa Formulával. Elolvastam a prospektust, megtetszett, úgy döntöttem, kipróbálom és lényegében fogyókúrám fő táplálékává vált. Legtöbbször a reggelit és a vacsorát váltottam ki AKTIV Árpa Formulával. Olyan napokon, mikor egész nap úton voltam - és tudtam, hogy nem lesz időm natúr húst és párolt zöldséget készíteni - 5-ször fogyasztottam 2dl tejjel, vagy kefirrel 2 evőkanál AKTIV Árpa Formulát. Éhséget ilyenkor sem éreztem. Észrevettem, hogy nem csak fogyok, de energiával is feltölt és a mínusz 35 kg a bőrömet sem viselte meg.

fogyókúra

További cikkeink a témában...